Be Ready, VV Berg ’28 en Conventus 3 kiezen bewust voor deKick-Off jeugdtrainerscursus van NKS-Voetbal

Dankzij deze laagdrempelige jeugdtrainerscursus kunnen alle jeugdtrainers van de verenigingen, zich optimaal ontwikkelen. 

Dankzij de interactieve en praktijkgerichte benadering van NKS-Voetbal neemt de kennis en de kunde van de cursisten toe en daardoor krijgen de jeugdspelers een andere benadering tijdens trainingen en wedstrijden. De pedagogische ontwikkeling staat in deze cursus centraal. Hoe organiseer je als trainer de training afgestemd op leeftijd en niveau. Geen rijtjes of stilstaande spelers maar veel variatie en afwisseling met veel intensiteit waarbij de coaching spelers in staat stelt om vooruitgang te boeken vanuit specifieke doelstellingen.  

De ontwikkeling van jeugdspelers wordt het vertrekpunt en plezier en progressie zijn de sleutelwoorden. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten.  

Doordat alle jeugdtrainers van de vereniging gezamenlijk hier aan deelnemen is er sprake van collectieve scholing waardoor de onderlinge samenhang versterkt en er een uniforme jeugdopleiding kan ontstaan. 

Verenigingen die ook meer willen weten over de mogelijkheid van de GRATIS Kick-off Jeugdtrainerscursus op de eigen locatie voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers kunnen contact opnemen via technischmanager@nksvoetbal.nl

2024-06-28T08:21:40+00:00
Ga naar de bovenkant