Jaarverslag 2016

Het jaarverslag 2016 wordt een dezer dagen verzonden aan onze lidverenigingen en kaderleden. De digitale versie is met deze link te downloaden: Jaarverslag compleet
Een jaarverslag is natuurlijk in eerste instantie een terugblik op het voorbije verenigings­jaar. Bij eerste lezing natuurlijk nog niet interessant, omdat de meeste gebeurtenissen nog redelijk vers in het geheugen liggen. Jaren later wordt een jaarverslag pas interessant en kan dan zoiets oproepen als: ‘o ja, zo was het toen’. In tweede instantie legt het bondsbestuur in het jaarverslag verantwoording af over het wel en wee van onze sportbond. Dit verslag wil benadrukken, dat NKS-Voetbal – ondanks alle in- en externe factoren die haar in het voortbestaan bedreigen – een baken voor de lid­verenigingen en hun leden wil zijn. Alle zeilen worden bijgezet om het aanbod aan activiteiten en producten zo consistent mogelijk te houden, ja, zelfs te verbeteren.

Niet alleen onze sportbond ervaart in- en externe problemen: onze lidverenigingen evenzo. Kaderfuncties kunnen nauwelijks of niet opnieuw ingevuld worden. De gevolgen van de recessie sinds 2008 zijn (nog steeds) dubbel en dwars merkbaar. Het is voor iedereen te hopen, zowel binnen als buiten onze sportbond, dat die neerwaartse spiraal snel doorbroken wordt.

Gerelateerd

2020-04-14T11:37:59+00:00
Ga naar de bovenkant