SAMENWERKING NKS Voetbal/CAPO Rechtshulp

SAMENWERKING NKS Voetbal/CAPO Rechtshulp

Aangenaam, wij zijn Milan van Lith en Daan van Genuchten. Wij zijn beiden als jurist verbonden aan CAPO Rechtshulp, waarmee wij drie jaar geleden onze eerste stappen als juridisch ondersteuner binnen de voetbalwereld hebben gezet. In eerste instantie hebben wij ons gericht op ondersteuning van voetbalsupporters, wat nog altijd een groot deel van de kern van onze werkzaamheden omvat. Inmiddels hebben wij deze werkzaamheden uitgebreid en, via samenwerkingen met supportersverenigingen, nu ook de stap richting voetbalverenigingen gezet.

Dankzij een brede juridische kennis, opgebouwd binnen de voetbalwereld en daarnaast, kunnen wij op ieder niveau en voor nagenoeg iedere vraag een vorm van ondersteuning bieden binnen de vele onderwerpen waar een voetbalvereniging en haar bestuur mee te maken krijgen. Dit willen we graag met jullie delen! Via de waardebon van NKS voetbal kunnen lidverenigingen met juridische ondersteuningsvragen aanspraak maken op onze dienstverlening, waarbij wij altijd zullen proberen om via een menselijke visie de beste resultaten te bereiken.

Benieuwd naar de precieze voorwaarden? Of speelt er al een ondersteuningsvraag? Neem dan contact met ons op via NKS: info@nksvoetbal.nl

Gerelateerd

2023-09-05T12:21:31+00:00
Ga naar de bovenkant