Soccer Challenge in Stein 2020.

In de week van 17 tot en met 22 augustus vond in Stein bij voetbalclub De Ster weer de traditionele Soccer Challenge plaats. Ondanks het coronavirus werden in die week 135 jeugdige voetballers bezig gehouden met allerlei voetbalspelletjes en andere leuke sport- en spelactiviteiten, waaronder een 9 -kamp, heel veel springkussens en een puzzeltocht. De afsluiting was de strijd om de penalty bokaal.

Het mag duidelijk zijn: alleen met grote aantallen vrijwilligers is dit evenement mogelijk. Organisatie, sponsors, kantine personeel, kader, vrijwilligers: allemaal bedankt.

NKS Voetbal was hierbij aanwezig. De hele week heeft de NKS-vlag op deze accommodatie gewapperd. Verder werd nadrukkelijk stilgestaan bij de fair play beker. Voorzitter Piet van Mölken reikte op vrijdagmiddag zelfs 4 bekers uit en benadrukte in zijn woord vooral het goed voorbeeldgedrag en hoe we omgaan met elkaar, met aandacht voor normen en waarden.

En op het einde bedankte hij namens de organisatie nogmaals alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt, dat de Soccer Challenge in Stein is door kunnen gaan, als een van de weinige plaatsen in onze regio.

Wellicht weer tot het volgende jaar.

Gerelateerd

2020-08-22T09:03:20+00:00
Ga naar de bovenkant